DATAPOLITIK / PRIVATSPOLITIK

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på byensvinhandel.dk. Derfor lever vi selvfølgelig op til alle regler i persondataloven samt i European General Data Protection Regulation 2018.

Byens Vinhandel ApS gemmer generelt ikke dine personlige oplysninger. Det vil kun ske, hvis Byens Vinhandel ApS er forpligtet til det i henhold til gældende lovgivning.

Når du opretter en ordre på ByensVinhandel.dk eller tilmelder dig vores nyhedsbrev vil dine data blive gemt af Byens Vinhandel ApS.

Du kan til enhver tid:

  • Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
  • Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
  • Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
  • Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant

Ønsker du ydeligere information om de personlige data som Byens Vinhandel ApS gemmer og behandler, kan du kontakte Byens Vinhandel på tlf: 40 16 16 88. Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, samt anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid.

Hos Byens Vinhandel ApS er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har benyttet nogen af vores tjenester forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vore Vilkår og betingelse, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information

NÅR DU TILMELDER DIG VORES NYHEDSBREV

For at kunne distribuere vores nyhedsbreve, via Byens Vinhandel ApS, CVR 38357441, beder vi kun om din e-mailadresse.
Dine oplysninger vil blive gemt i en database på en beskyttet server og det er kun Byens Vinhandel webansvarlige samt bestyrer der har adgang til dine oplysninger.

Vi garantere ikke at videregive eller sælge din e-mailadresse til andre virksomheder.

Det er kun modtagere der selv har meldt sig til der vil modtage vores nyhedsbreve.

Du kan forvente at modtage 1-2 nyhedsbreve månedligt via email fra Byens Vinhandel ApS og kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via et link i bunden af nyhedsbrevene.

Byens Vinhandel ApS vil opbevare dine personlige informationer, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine persolige data er det samtykke, du har givet.

Scroll to Top